>> Vores 95 webshops
SAM Online Stores Shopwhiteboards.dk
E-commerce Europe E-mærket
0 Produkter
78 79 53 90
>>  Kundeservice 
Whiteboard specialisten | Køb direkte fra producenten

 


Fast delivery 







Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

 

Køb hos SAM online

Stort sortiment af whiteboards
Køb direkte fra producenten
Skarpe priser
Hurtig levering af lagervarer
Til erhverv, privat og det offentlige
Egen kundeservice
Whiteboard special ordre
Whiteboards med print
Whiteboardsspecialist
14 dages returret
Sikker online handel

9/10
SAM Online Stores
Danmark
Vi er godt tilfredse med vores bestilling. God service og flot opslagstavle.

>>

Persondata politik


Via vores onlinebutik bliver personlige data behandlet. SAM online-butikker finder det vigtigt at håndteringen af personlige oplysninger bliver behandlet omhyggeligt og på en sikker måde. Behandlingen af personoplysninger sker i overensstemmelse med lov om behandling af personoplysninger (persondataloven). Det betyder blandt andet at:

- Vi angiver med hvilken grund vi bruger personlige oplysninger.
- Vi samler kun de personlige informationer, som vi har brug for.
- Vi spørger kunden om godkendelse til at bruge disse informationer.
- Vi sikre at kundens oplysninger er beskyttede og at vores vores partnere også beskytter kundens oplysninger.
- Vi giver kunden mulighed for at se sine opslysninger og slette eller ændre disse.

SAM online stores er ansvarligt for behandlingen af disse oplysninger. I vores persondata politik står hvilke informationer vi bruger og til hvilket formål. Vi anbefaler at du læser vores persondata politik grundigt.

Brug af personlige oplysninger
Ved brug af vores online butikker samler vi personlige informationer fra dig. Disse informationer kan være private. Vi bevarer kun de informationer, som kommer direkte fra dig og som er relevante for at kunne benytte vores hjemmeside. Følgende informationer bliver anvendt:

Kontaktdaten (NAW Daten)
Telefonnummer
Faktura adresse
Email Adresse
Betalingsinformationer

Denne information bliver brugt til at korrespondere med dig om din forespørgelse eller ordre, og bruges kun internt. Disse oplysninger videregives ikke til andre organisationer til kommercielle formål og bliver af SAM International BV heller ikke anvendt til kommercielle formål.

Vi anvender cookies på vores hjemmesider (en cookie er en lille fil, som sendes af en Internetserver og lagres på harddisken på din computer. Denne fil holder styr på det besøgte websted og indeholder nogle oplysninger om dette besøg) for at kunne korrespondere med dig vedrørende din forespørgelse eller ordre.

Vi har ingen partnerskaber eller særlige relationer med tredjepart på internettet, med undtagelse af anmeldelsessitet: Komi – The Feedback Company. Som håndterer dit feedback for en objektiv håndtering af dine oplysninger.

Når vi overfører eller modtager dine data på vores hjemmeside, bruger vi altid krypteringsteknologi, der er anerkendt som accepteret standard inden for IT-sektoren.
Vi har indført de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at undgå tab, misbrug eller til at forhindre ændring af oplysninger, af infomation som vi modtager på vores hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at kommentere vores fortrolighedspolitik, kan du kontakte os
- Via e-mail: service.dk@saminternational.eu
- Via telefon: +45 78 79 53 90
- Via fax: +45 78 79 53 91
- Med post:

SAM International B.V.
Attn: Kundeservice
H.C. Ørstedsvej 50 C
1879 Frederiksberg
Danmark


Kommunikation via e-mail
Hvis du ikke ønsker at modtage e-mails i fremtiden fra vores virksomhed, så kontakt os på ovenstående adresse. Du modtager kun e-mails fra os med information over din ordre.

Kommunikation per brev
Hvis du giver os din postadresse via internettet, vil du kun modtage de oplysninger, du har anmodet om, på den adresse, du har givet os.

Kommunikation via telefon
Hvis du giver os dit telefonnummer via internettet, vil vores virksomhed kun ringe til dig, hvis det er nødvendigt for at informere dig om din ordrer.

Vores virksomhed vil ikke bruge forbrugerinformation til formål, der ikke er optaget i vores fortrolighedspolitik.

Efter anmodning kan vi tilbyde besøgende på vores hjemmeside adgang til alle oplysninger, som vi opbevarer om dem. Hvis du ønsker at få adgang til denne information, så kontakt os på ovenstående adresse.

Efter anmodning kan vi tilbyde besøgende på vores hjemmeside mulighed for at rette oplysninger, som vi opbevarer om dem. Hvis du ønsker at rette dine personlige oplysninger, kan du kontakte os på ovenstående adresse. Du kan også justere eventuelle ukorrekte personoplysninger på din konto når du er logget ind.

Hvis du opdager, at vores site ikke er i overensstemmelse med vores fortrolighedspolitik, bedes du kontakte vores virksomhed på ovenstående adresse.



Har du nogen spørgsmål? Vi hjælper dig gerne!
Vores kundeservice kan kontaktes på følgende måder:
+45 78 79 53 90 Ring til os, uden ekstra omkostninger.
Send os en e-mail.
Kontakt os via Facebook eller Twitter.
 
For at give dig den bedste service, bruger vi cookies. Hvis du klikker på ”Accept”, accepterer du brug af cookies. Vil du vide mere, så læs venligst vores persondata politik og oplysninger om cookies.